
Petr Koukolíček
"prostě kuchař"
Od roku 1996 jsem prošel několik významých pražských hotelů a restaurací, spolupracoval jsem a spolupracuji s několika "zapálenými" kuchaři. V současné době jsem spoluvlastník gastronomické společnosti MANIHI s.r.o. zabývající se jak běžným jídlem tak i exotickými pokrmy, avantgardní kuchyní a molekulární kuchyní. Dále provozovatel veganského bistra a řetězce jídelen v Business centrech. Distributor vlastní značky ingrediencí pro molekulární kuchyni - Molecular base.
Jsem držitelem ocenění CzechSpecials "Nejlepší svíčková omáčka v Praze"
A dále také ocenění VIZIONÁŘ 2013 za přínos v gastronomii
Měl jsem tu čest hovořit na TEDx Nitra
Jsem autor knihy - Molekulární kuchyně - avantgarda na vašem stole
Mohli jste mou práci vidět v pořadech Česko vaří s Pohlreichem, Zázraky přírody, Dobré ráno, Studio 6, Regionální zprávy, Miniduel TV Prima, ČT Déčko - Lovci záhad, ČT Gejzír, Gondíci s.r.o., TV Markíza - Reflex, odborné poradenství pro TV Prima Prostřeno, VIP Zprávy, Top star, ČT Wifina, NOVA TV - Víkend, TV Seznam.
Co se kde psalo?