Petr Koukolíček

"prostě kuchař"

​Od roku 1996 jsem prošel několik významých pražských hotelů a restaurací, spolupracoval jsem a spolupracuji s několika "zapálenými" kuchaři. V současné době jsem spoluvlastník gastronomické společnosti MANIHI s.r.o. zabývající se jak běžným jídlem tak i exotickými pokrmy, avantgardní kuchyní a molekulární kuchyní. Dále provozovatel veganského bistra a řetězce jídelen v Business centrech.  Distributor vlastní značky ingrediencí pro molekulární kuchyni - Molecular base.


Jsem držitelem ocenění CzechSpecials "Nejlepší svíčková omáčka v Praze"

A dále také ocenění VIZIONÁŘ 2013 za přínos v gastronomii

Měl jsem tu čest hovořit na TEDx Nitra

Jsem autor knihy - Molekulární kuchyně - avantgarda  na vašem stole


Mohli jste mou práci vidět v pořadech Česko vaří s Pohlreichem, Zázraky přírody, Dobré ráno, Studio 6, Regionální zprávy, Miniduel TV Prima, ČT Déčko - Lovci záhad, ČT Gejzír, Gondíci s.r.o., TV Markíza - Reflex, odborné poradenství pro TV Prima Prostřeno, VIP Zprávy, Top star, ČT Wifina, NOVA TV - Víkend, TV Seznam.


Co se kde psalo?