Co nabízím dalšího?
Pořádám semináře pro studenty odborných škol o molekulární kuchyni a molekulárních koktejlech, nebo cheteli o molekulární gastronomii a progresivní mixologii.
Minulé semináře na školách:
Střední odborné učiliště gastronomie U krbu
Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace
Hotelová škola Frenštát pod radhošťem
Mateřská škola Káraný
Základní škola Kunratice
Dále také působím jako konzultant při implementaci zejména molekulárních receptů. Moje role nekončí u jednorázové ukázky receptu, ale pokračuje důsledným coachingem kuchařů až do dokonalého zvládnutí daného receptu. Samozřejmostí je dokonalé proškolení dotčeného personálu.
Ve vašem provozu váš personál naučím například:
- sous vide (nízkoteplotní vařní v vakuu)
- molekulární kuchyni
- moderní českou kuchyni
- extrémní catering - neboli exotická masa (hadi, krokodýli) a hmyz
Pomohu s plánováním nových provozů, výběrem technologie a optimalizací nákladů, jako gastronomický konzultant.