Co nabízím dalšího?
Pořádám semináře pro studenty z různých odborných a neodborných škol, které se zaměřují na molekulární kuchyni a molekulární koktejly, tedy na molekulární gastronomii a pokročilou mixologii, vždy s důrazem na kvalitní a chutné poctivé vyvážené jídlo.
Minulé semináře na školách:
Střední odborné učiliště gastronomie U krbu
Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace
Hotelová škola Frenštát pod radhošťem
Mateřská škola Káraný
Základní škola Kunratice
Dále také působím jako konzultant při implementaci zejména molekulárních receptů. Moje role nekončí u jednorázové ukázky receptu, ale pokračuje důsledným coachingem kuchařů až do dokonalého zvládnutí daného receptu. Samozřejmostí je dokonalé proškolení dotčeného personálu.
Ve vašem provozu váš personál naučím například:
- sous vide (nízkoteplotní vaření v vakuu)
- molekulární kuchyni
- moderní českou kuchyni
- extrémní catering - neboli exotická masa (hadi, krokodýli) a hmyz
Pomohu s plánováním nových provozů, výběrem technologie a optimalizací nákladů, jako gastronomický konzultant.
S účinností od 1.1.2024 výslovně si nepřejeme aby veškerý obsah z těchto stránek byl použitý a využívaný pro učení a využití AI (umělá inteligence) veškeré fotky a texty jsou majetkem MANIHI s.r.o.
With effect from January 1, 2024, we expressly do not wish that all content from these pages be used and used for learning and the use of AI (artificial intelligence), all photos and text are the property of MANIHI s.r.o.